Categorieën
Cola

Coca Cola vs Pepsi

Coca Cola vs Pepsi, welke kies jij

De één vindt de Coca Cola lekker en de andere de Pepsi cola, maar wat is het verschil? Wij gaan op onderzoek uit, genaamd Coca Cola vs Pepsi

Als eerst de ingrediënten en voedingswaarden onder elkaar.

Coca ColaPepsi Cola
Sprankelend water, suiker, kleurstof: E150d, voedingszuur: E338, natuurlijke aroma’s (plantenextracten), waaronder cafeïneKoolzuurhoudend water, suiker, kleurstof (sulfiet-ammoniakkaramel), voedingszuur (fosforzuur), aroma’s (bevat cafeïne), zoetstoffen (acesulfaam-K, sucralose)
Coca Cola vs Pepsi
Coca ColaPepsi Cola
Energie Kilojoules (kJ)180119
Energie Kilocalorieën (kcal)4228
Koolhydraten (g)10.67
Suikers10..67
per 100 ml / Coca Cola regular en de Pepsi Cola Regular

De samenstelling van Coca Cola en Pepsi Cola zijn verschillend, de voedingswaarde geeft ook een verschil. Is de verschillen te proeven?

Vul de onderstaande je smaak in en wij gaan uitzoeken wat de verschillen maakt

Coca Cola is net als Pepsi Cola een grote wereldmerk die je overal kan kopen, achter de twee grote merken gaat er veel schuil, is het de smaak wat anders is, de kleur van de blikjes of juist de marketing achter de twee grote merken.

Coca Cola heeft een geheim recept wat volgend Coca Cola niemand weet, Pepsi Cola zal ook wel bepaald recept hebben om de Pepsi Cola te maken, echter is er wel een geheime recept of is dit om de geloofwaardigheid van het merk doen vertrouwen?

Tips en of andere vragen, neem dan contact op met ons